Random kedvenceim márciusban

by - szombat, március 31, 2018

Nem a márciusom volt a legjobb hónapom ezt bizton állíthatom,de csak mert nem sok pozitív élmény ért attól még született pár kedvencem amit most meg is mutatok.Éljen az optimizmus! 

1.Így jártam anyátokkal
Szerintem nem sokaknak kell bemutatni ezt a sorozatot,akiknek meg igen azoknak se,mivel a cím elég beszédes.Ha még nem kezdted volna el, akkor éppen itt az ideje mert valami eszméletlen!Amint bekapcsolok egy részt rögtön elfeledkezek minden ügyes-bajos gondomról, és elengedem magam.A poénok nagyon nagyok nincs olyan rész amin ne nevetnék.
2.Harry Potter és a Halál Ereklyéi (a könyv nem a film)
 Sokáig azt hittem hogy bőgni fogok az utolsó oldalak olvasásakor,de nem így lett.Ez valószínűleg annak tudható be hogy annyit halogattam,vagy Hagrid bölcs idézetének(Minek emésztenénk magunkat? (...) Aminek jönnie kell, jönni fog, és ha itt lesz, szembenézünk vele),de még az is lehet hogy J.K.Rowlingnak.Őszintén szólva nem tudom,de csak pityeregtem.Szinte teljesen ugyan úgy reagáltam mint Harry Dumbledore temetésekor. De annyira szép befejezést kaptunk!Imádtam!     


3.A blog
Egy újabb mérföldkőn vagyunk túl.Több mint 3000-szer kattintottatok a blogra ami szerény véleményem szerint nem kevés.Jó lehet hogy más blogoknak ez 5 bejegyzés után sikerül,vagy hogy ez a szám semmi de nekem igen is fontos.
4.Fekete hattyú
Már jó 2 hete láttam,de még mindig alig tudok pár értelmes mondatot összehozni annyira a hatása alá kerített.
Natalie Portman zseniálisnál is jobban alakítja a szerepét,tökéletes választás volt a szerepre.A film végére már azt se tudtam hogy mi a valóság és mi a kitaláció.
Ne dőljetek be a vidám kezdésnek,ez a film korántsem lesz szirupos boldogságtól tele.Kemény,sírós és szomorú.Nem egy könnyű délutáni filmecske,de ettől függetlenül szerintem mindenkinek kell látnia legalább egyszer.
5.A szülinapi tortám
Ha maga a szülinapom nem is sikerült olyan fényesre mint szerettem volna,a tortám biztosan.Nagyon sokat szenvedtünk a rózsaszín tetővel, de végül csak megcsináltuk és szerintem baromira jól nézett ki.Ja,és nem mellesleg baromi finom volt!
6.Az időnyerőm
Igen,igen,igen!Mióta szerettem volna már, és most végre megvan!
Körülbelül csak fürdéskor és alváskor nincs rajtam,amúgy olyan mintha hozzám nőtt volna.Imádom!

7.A bullet yournalszerű valamim
Sajnos ennél pontosabban nem tudom meghatározni hogy mi is az amit már hónapok óta vezetek, de imádom!Jó elég időigényes elkészíteni az egyes napokat,de annyi baj legyen, nem igaz?


8.Simonffy Péter "6"-ja
Mint már említettem egy korábbi bejegyzésben (amit itt tekinthettek meg) nagy kedvencem a munkássága és most végre megkaptuk a 6-ot.Tátott szájal bámultam, és magamban megjegyeztem hogy ez a srác nagyon tud.De komolyan annyira, de annyira vérprofin csinálja a videóit!

Nos ezek lettek volna az én márciusi kedvenceim amiket imád...jó-jó tudom hogy tudjátok hogy imádtam ezeket a dolgokat,úgyhogy nem ismétlem önmagam.
Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a bejegyzés,ha pedig így van térjetek vissza máskor is,de legalább hagyjatok valami nyomot magatok után!
Puszi! 

You May Also Like

0 megjegyzés