Diy: Harry Potter varázspálca otthon

by - csütörtök, december 28, 2017

FIGYELEM!A BEJEGYZÉS NEM MÁGUSOKNAK KÉSZÜLT ÍGY OLYAN SZAKSZAVAK TALÁLHATÓAK BENNE MINT A RAGASZTÓPISZTOLY, ÉS TÁRSAI.HA ÖN MÁGUS NE IS PRÓBÁLKOZZON -E SZAVAK MEGÉRTÉSÉVEL,MERT ÚGYSE JÁR SIKERREL.
KÖSZÖNJÜK!J.K.Rowling 7 kötetben írja le Harry Roxfortos életét,így mutatva be a tudatlan muglinépnek  hogy milyen a mi világunk.
A könyv és a filmsorozat is osztatlan sikert aratott és sok mugli ezen felbuzdulva varázspálcát,időnyerőt vagy más féle varázserővel bíró tárgyat akar beszerezni mind a mai napig.
Természetesen ez nem egészen sikerül nekik, de ők még így is tökéletesen elégedettek azzal amit kapnak.
Az egyik kedves barátom aki nem birtokol semmiféle varázserőt, épp a minap mondta hogy ő is imádja Roxfortot és a varázsvilágot.
Mivel hamarosan itt van a születésnapja, gondoltam ellátogatok Ollievanderhez, hogy együtt találjunk valami módot hogy hogyan is kéne egyszerűen varázspálcát készíteni.
Olivander volt oly kedves és megengedte hogy közzé tegyem itt a varázspálca elkészítését hogy több ember is eltudja készíteni magának vagy másnak.
Hozzávalók:
Evőpálcika vagy más fából készült tárgy
Ragasztópisztoly
Festék
Drót
Az elkészítése igen egyszerű annak aki tudja hogy kell használni ezt a pisztoly alakú valamit, ami forró ragasztót öklendez ki magából.
Ellenben ha nem tudod használni, kérj meg egy muglit hogy ezt a lépest ő végezze el helyetted.Az én ujjaim még mindig rettentő mód fájnak az égető ragasztó miatt csak ezért figyelmeztetlek titeket.

Csak fel kell vinni a fa pálcára a ragasztót, olyan mintázatban amit viszont akarunk látni majd az elkészült remekműn és lényegében  a dolog fő lépésével készen is vagyunk.
Ha a bot elnyerte végleges alakját elkezdhetjük lefesteni.
Ezek után már a kész pálcát tarthatjuk a kezünkben, ami egy Harry Potter fan számára bizonyára felbecsülhetetlen érték lesz.

Remélem megjött a kedvetek az alkotáshoz,ha pedig így van akkor nosza menjetek, ne a gép előtt görnyedjetek!
Előtte azért bekövethettek hogy máskor is viszont lássátok az írásaimat

You May Also Like

0 megjegyzés