Summer Life Hacks

péntek, augusztus 11, 2017

Ugyan már mindjárt itt a nyár vége,én pedig egy kicsit megkéstem a bejegyzéssel de ahogy a közmondás is tartja: jobb előbb mint soha! Szóval remélem hasznos lesz ez a kis iromány.
1.Ugye idegesítő amikor a jégkrémetek elkezd olvadni és csöpögni a kezetekre?Hogy ez ne történjen meg tegyetek alá egy muffin papírt amire előzetesen egy csíkot vágtatok.


2.Nyáron sokkal többet telefonozunk este, és sokszor a minimális fényerő is erős.Erre egy megoldás(legalábbis androidon)az hogy beléptek a menübe a kisegítő lehetőségekbe utána a látásba majd a színek invertálásába és így fehér háttér helyett fekete lesz fehér betűvel.3.Idegesítő szokott lenni hogy a szívószál kiugrál  az italotokból ugye?Nos hát egyszerűen dugjatok bele  a kis fülbe és kész.

4.Amikor valami ízesített chipset esztek elég zavaró hogy a fel karotok olyan lesz mire megkaparintjátok a chipset nem?Erre egyszerű megoldás az ha a zacsit úgy megcsináljatok mint ahogy a kepén is látható így tál se kell és ragacsos se lesz a kezetek.

5.Amikor a bőröndbe pakoltok, a ruhákat hajtogassátok össze a kép alapján,és máris kevesebb helyet foglalnak el.Igen hallottam már a felgörgetős módszerről is de az nekem nem vált be.

6.A tusfürdő tetejét csavarjátok le és tegyetek be oda egy folpackot így nem kell attól félni hogy kifolyik a tusfürdő a ruháitokra ezzel elrontva az egész nyaralást.

7.Ha az előző ötlet nem volt szimpatikus akkor itt van egy másik.Tegyél celluxot a tusfürdődre és kész.De ha szuper biztosra akarsz menni akkor ezt és az előző ötletet is használd. 
8.Nagyon rossz amikor nap végére az italotok egy langyos lötty ugye?Erre az a megoldás hogy a palackotok felét feltöltitek majd beteszitek a mélyhűtőbe.Induláskor csak előkapjátok feltöltitek teljesen így tovább lesz hideg a víz és nem is lesz egy jég tömb amiből képtelenség inni.


9.Jégkása  otthon
Igen jól olvastátok tudtok otthon is jégkását készíteni mégpedig így:
Beteszitek azt az itat amit később jégkása formájában akartok viszont látni, és 10-15 percenként felrázzátok amíg el nem éritek a tökéletes kásás állagot.

You Might Also Like

0 megjegyzés